DOCHTER VAN DE VAMPIER ePub gratis

DOCHTER VAN DE VAMPIER de

Ebooks android descarga gratuita DOCHTER VAN DE VAMPIER 9781507146859 de

Descargar DOCHTER VAN DE VAMPIER PDF


Ficha técnica

  • DOCHTER VAN DE VAMPIER
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9781507146859
  • Editorial: RED EMPRESS PUBLISHING

Descargar eBook gratisEbooks android descarga gratuita DOCHTER VAN DE VAMPIER 9781507146859 de

Overview

Ethan komt erachter dat zijn grote liefde, Victoria, eigenlijk geen mens is maar de dochter van een monsterlijk beest, en dat ze bovendien met een ander moet trouwen om haar familie te redden. Hij trekt zich terug om monnik te worden, een eenzaam leven zijn enige vooruitzicht. Maar de Kerk heeft andere plannen met hem.
Ethan’s mentor vraagt hem om de beroemde vampierenjager Dom Calmet naar zijn geboortedorp te brengen. Ethan moet een lange reis ondernemen, zowel letterlijk als emotioneel, terug naar het dorp van zijn jeugd en de monsters die daar ronddwalen. Hij moet kiezen tussen liefde en geloof als hij daar opnieuw de Dochter van de Vampier ontmoet.
Dit verhaal bezit veel kenmerken van de klassieke Gotische romans (een duistere heldin, een besluiteloze held, een exotische locatie, referenties aan klassieke literatuur, oude kastelen en dreigende gevaren) gecombineerd met de sensualiteit van een moderne roman. De Dochter van de Vampier zal je doen verlangen naar meer.

LIBROS RELACIONADOS: [PDF] Le liseur du 6h27 by Jean-Paul Didierlaurent link, {pdf download} Bringing Columbia Home: The Untold Story of a Lost Space Shuttle and Her Crew download pdf, Online Read Ebook Taqawan read pdf, [Kindle] De parte de Dios y delante de Dios: Una guia de predicacion expositiva download download link,

0コメント

  • 1000 / 1000